Thursday, 29 December 2011

F.I.N.A.L E.X.A.M L.O.L

im coming home , im coming home ^_^



salam , hyeee semua :))

yeahhh , im feel very happy sebab study week mia akan mia habiskan di rumah . bukan apa , mia stress study kat ump , sekarang ni kan 1 kuantan , pahang tak ada air , termasuk di Gambang , cafe pulak sebuah je buka , ya Allah , siapa la tahan kan . so , mia pun call mak , suruh dia ambil , dengan baiknya dye ambil mia dari ump pagi tadi balik ke rumah , weeee , siapa la tak happy kan ~

okeyy , sekarang mia tak boleh happy sangat lah kan , lagi 4 hari nak final exam . alahaiiii mia , tak sedar lagi ke ??? okeyyy , mia sedar jugak lah dengan final exam ni , so mia take this way , first way mia download soalan past year melalui iportal library ump , buat short notes dan sekarang dah mula baca sikit2 sampai kadang2 tak cukup tidur mia . mia ni bukan cerdik pun , agak tersentap dapat tahu markah coursework , tak ada lah gempak sangat , tapi kalau boleh mia nak dapat pointer tinggi dan dapat dekan untuk sem 1 ni , baru semangat nak teruskan sem seterusnya , susah kot course mia , sebab ada kaitan dengan engineering , so agak lah kan , tapi mia akan cuba yang terbaik :D


study mia , study !!!! 
doakan kejayaan mia untuk final exam ni yea , i will do the best for my future , my late father , my mum and also my family !!! insyaAllah , semoga Allah sentiasa bersama mia di saat mia mengorak langkah ke arah kejayaan , aminnn :)))



1 comment:

  1. do your best mia..you can do it..

    ReplyDelete